Braće Radića 45, Varaždin 042/214-160, 042/747-474

MiComp
Miele Centar Varaždin

Narudžba

    1. Posjetom izložbeno-prodajnog prostora Prodavatelj će Kupcu prezentirati informacije o proizvodima koji su izloženi, kao i svim aktualno dobavljivim proizvodima i raspoloživim uslugama. Temeljem pruženih informacija Kupac može realizirati kupovinu, u izložbeno prodajnom prostoru Prodavatelja, u skladu s Općim uvjetima poslovanja.
    2. Pregledom interaktivnog kataloga koji se nalazi na Internetskoj stranici (www.micomp.hr) Kupac može zatražiti ponudu za proizvode, koji se nalaze u ponudi, slanjem Upita o proizvodu ili navođenjem točne oznake modela proizvoda u kontakt obrascu. Po primitku upita, Prodavatelj će u najkraćem mogućem roku, Kupcu pružiti informacije o proizvodima od interesa, nakon čega Kupac može izvršiti kupnju u skladu s Općim uvjetima poslovanja.
    3. Prilikom izbora proizvoda, Kupcu preporučujemo da detaljno pregleda opis i specifikaciju karakteristika proizvoda koji su, uz fotografiju, navedeni u katalogu na stranici pojedinog proizvoda. Unatoč nastojanju što vjernijeg prikaza proizvoda, fotografija može prikazivati načelan izgled i ne može prikazivati do detalja konkretan proizvod. Stoga, kako bi odabrali proizvod koji ispunjava Vaše zahtjeve, prilikom donošenja odluke o kupnji, pridodajte prednost opisu i specifikaciji karakteristika koje se nalaze uz fotografiju. Prodavatelj ne preuzima odgovornost za krivo naručene proizvode i bilo kakve troškove, potraživanja ili gubitke koji iz tog proizlaze.
    4. Prodavatelj će poduzeti sve potrebne mjere i angažirati sve raspoložive resurse kako bi izvršilo u primjerenom roku isporuku naručenog proizvoda. U slučaju da naručeni proizvod iz nekog razloga više nije dobavljiv, o tome će obavijestiti Kupca i ponuditi mu mogućnost kupnje proizvoda koji je raspoloživ za isporuku i koji je po svojim karakteristikama najsličniji proizvodu koji više nije dobavljiv. Prodavatelj ne preuzima odgovornost za posljedice opisane izvanredne situacije.

Micomp d.o.o.

Miele centar Varaždin

Braće Radić 45, Varaždin

Tel.: 042 214 160
Fax: 042 214 160

OIB: 44960500845

Kontaktirajte nas