Braće Radića 45, Varaždin 042/214-160, 042/747-474

MiComp
Miele Centar Varaždin

Uvjeti dostave

  1. Rok isporuke proizvoda koji su plaćeni u skladu s predočenom ponudom iznosi 1 do 5 radnih dana, unutar područja Republike Hrvatske, osim nekih jadranskih otoka, gdje rok isporuke može biti duži ili je moguća dostava do trajektnog pristaništa na kopnu.
  2. Ukoliko želite dogovoriti termin dostave točno u određeno vrijeme, molimo Vas da navedete odgovarajući termin dostave slanjem povratne e-mail poruke ili na telefonski broj istaknut na Internetskoj stranici.
  3. Za narudžbe u iznosu višem od 100 € (753,45 kn) dostava je besplatna, što uključuje sve velike kućanske uređaje (perilice rublja, sušilice, glačala na paru, valjci, hladnjaci, perilice posuđa, aparati za kavu, parne pećnice), osim uređaja nakoje je odobren popust pri ćemu se trošak dostave obraćunva prema dogovoru sa strankom. U suprotnom, za iznose manje od 100 € (753,45 kn), troškove dostave snosi Kupac i oni okvirno po narudžbi iznose 5 € (37,67 kn).
  4. Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt adrese koju je Kupac istaknuo kao adresu dostave prilikom narudžbe proizvoda. Ukoliko se radi o stambenom objektu s više katova, dostavljač nije obvezan nositi robu do kata na kojem se nalazi Kupac već do ulaza u stambeni objekt, odnosno do najbliže točke u kojoj je moguć pristup teretnom vozilu kojim se vrši dostava.
  5. Izričito uz prethodni dogovor, Kupcu može biti izvršena dostava u stambeni objekt (na kat na kojem se nalazi Kupac), uz uslugu priključenja, ugradnju uređaja i stavljanje u pogon od ovlaštene servisne službe. U ostalim situacijama dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt sukladno opisu u prethodnom pasusu/članku.
  6. Prilikom dostave, uz kupljene proizvode, Kupac dobiva sve popratne dokumente - upute za korištenje na hrvatskom jeziku, jamstveni list, te potvrdu o primitku pošiljke koju je potrebno potpisati. Potpisom potvrde o primitku pošiljke Kupac potvrđuje da su isporučeni proizvodi jednaki naručenim, te da je isporučene proizvode pregledao i da su isti preuzeti bez vidljivih vanjskih oštećenja, uz svu popratnu dokumentaciju. U slučaju, da se prilikom dostave, utvrde opisane nepravilnosti, molimo Vas, da nas odmah obavijestite kako bi poduzeli radnje vezene uz otklanjanje istih.
  7. Popratni dokumenti (jamstveni list i korisničke upute na hrvatskom jeziku) najčešće su pričvršćeni s vanjske strane na originalnoj ambalaži proizvoda. Prilikom zbrinjavanja iste, vodite računa da zajedno sa ambalažom ne odbacite korisničke upute na hrvatskom jeziku, jamstveni list i ostale popratne dokumente koji su priloženi (npr. planovi ugradnje i sl.).
  8. Kupac može preuzeti kupljene proizvode osobno u našem izložbeno-prodajnom prostoru ili skladištu, odmah po izvršenoj uplati ili u skladu sa dogovorenim rokom isporuke.

Micomp d.o.o.

Miele centar Varaždin

Braće Radić 45, Varaždin

Tel.: 042 214 160
Fax: 042 214 160

OIB: 44960500845

Kontaktirajte nas